Freelance LOTUS-slachtoffers

DualCare is een sterk groeiende speler in de markt voor BHV en EHBO. Wij bieden onze opdrachtgevers een totaalpakket waarmee zij geheel ontzorgt worden. Zo bieden wij BHV- en EHBO-trainingen, waarbij wij de basis aanvullen met klantspecifieke wensen. Denk hierbij aan Eerste Hulp aan Kinderen bij trainingen voor kinderdagverblijven. Daarnaast bieden wij in onze webshop een zeer uitgebreid assortiment aan hulpmaterialen. Zo gaat een BHV-er of EHBO-er niet alleen met een goede training, maar ook met de juiste spullen aan de slag.

Voor onze trainingsafdeling zoeken wij:

Freelance LOTUS-slachtoffers

U ondersteunt onze trainer tijdens de EHBO- en BHV-trainingen. U stelt samen met hem een casus op en speelt deze vervolgens zo realistisch mogelijk. Wij bieden de onderwerpen, zodat u zich alleen op de casus en uw rol als slachtoffer hoeft te richten.

Wij bieden:

Wij vragen:

Bent u de freelance trainer die wij zoeken? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt uw cv en motivatie toesturen naar , t.a.v. mevrouw S. Platvoet, manager Bedrijfsvoering.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt of op werkdagen telefonisch bereiken op telefoonnummer 010 – 313 40 00 of op e-mailadres .

Een proefles kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

error: Content is protected !!