DualCare® verzorgt alle EHBO opleidingen van zowel het Oranje Kruis, Medic First Aid ( MFA ) , Emergency First Response( EFR ), NIKTA en het NIBHV voor zowel particulieren als bedrijven.

Deze opleidingen kunnen zowel bij ons op locatie worden gegeven als in-company.

De duur van de opleiding is afhankelijk van de gekozen module of dagdelen. En zodoende kunt u bij ons zowel op de dag als in de avonduren de cursus volgen.

Een EHBO cursus stelt u niet alleen adequaat te handelen in geval van een ongevalssituatie. Maar ook om onderscheidt te maken voordat iemand of uzelf naar de specialistische hulp stuurt.

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. Maar de reanimatie is altijd een vast onderdeel van de EHBO cursus en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. En bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch en normaal. Tegenwoordig kan je een AED op heel veel locaties tegen komen.

Reanimatie en het gebruik van een AED wordt zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wil je toevallig een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar ook in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED. Vanwege deze kennis vergoeden veel ziektekosten verzekeraars,  de EHBO opleiding aan particulieren. Wanneer u wilt weten of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt dit ook met de volgende link controleren